Pages

YouTube: www.youtube.com/user/Emma1299
Twitter: emmafiegert
My designs website: Emma Fiegert

Monday 1 November 2010

[Ç] Sant Narcís

FESTES DE GIRONA! És impossible que aquestes festes es puguin oblidar, i menys si tens uns amics que t'estan donant la tabarra durant tot l'any per sortir aquests dies.
Pels gironins són uns dies tant o més importants que els de Nadal!



Ara tinc el dilema, no sé quines allargarguen més la nit, si les festes de Gràcia, les de Sans o bé les de Girona... La gent és diferent, a Barcelona són barris que es gaudeix per l'esplendor de la decoració i tot un barri està despert... hi ha escenaris a cada plaça! a Girona és diferent... abans de les 12 hi ha tasts, paradetes que venen productes handmade i la festa està l'aire lliure, al costat del parc de la Devesa, molt natural tot... mai millor dit! tot està concentrat en un escenari, però és molt gros i poden cabre moltes persones! A més, hi ha les famoses barraques, super importants, són el temple sagrat durant les Fires. Estan distibuïdes en mig cercle, com un amfiteatre, i just a la punta l'escenari. Com veieu molta gresca, i més si en aquell moment toca algun grup musical. Ara que, aquest any he trobat que n'hi havien menys, o m'ho ha semblat a mi?

***************

Res, ha estat molt bé! al menys tots els dies hem acabat d'una peça! ;)
Ahir, encara vàrem aprofitar per sortir més; avui encara ens dura la festa, però demà ja vindrà la depressió de pensar que ens tocarà esperar un altre any!
       

No comments:

Post a Comment